Ženski sat Casio

LTP-1259PD-1AEF

Ako ste u potrazi za satom koji nudi skladan spoj vrhunske tehnologije, sjajnu vizuelnu pojavu i veliku izdržljivost, na pravom ste mestu, istražite Casio!

3.490 Din.
Pozovite

Šifra: ltp-1259pd-1aef

Kategorija: Ručni Satovi / Ženski satovi

Brend: Casio

Podeli sa prijateljima:

 Besplatna dostava za porudžbine preko 10.000 Din.

Ženski sat Casio

Ako ste u potrazi za satom koji nudi skladan spoj vrhunske tehnologije, sjajnu vizuelnu pojavu i veliku izdržljivost, na pravom ste mestu,  istražite Casio kolekcije satova. Još od stvaranja CASIOTRON-a 1974. godine, prvog digitalnog sata sa automatskim kalendarom, Casio gleda samo ka budućnosti. Danas, njihova prepoznatljiva vrhunska tehnologija i izrada može biti vidjena kroz celokupnu impresivnu liniju satova. Od klasičnih dizajna do savremenih stilova Casio satovi će vam uhvatiti pažnju.

2 godine garancije.

Ostavite komentar

Plaćanje preko računa

Vašu narudžbinu možete platiti direktno uplatom na račun Zlatare Mijić, uz obavezno navođjenje imena, prezimena i tačne adrese. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem interneta ukoliko imate e-banking.

Plaćanje čekovima građana

Vašu narudžbinu možete platiti čekovima građana do 6 meseci.

Plaćanje platnim karticama

Vašu narudžbinu možete platiti platnim karticama Visa, Master Card, Maestro i Dina Card.

Plaćanje pouzećem

Vašu narudžbinu plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine veće od 10.000 Din.

Politika povratka proizvoda

7 dana – kupac ima pravo da se predomisli ukoliko je roba kupljena preko Interneta ili telefona, samo u slučaju da roba nije nošena odnosno korišćena i naravno oštećena

7 dana – kupac ima pravo da se predomisli ukoliko je roba kupljena u radnji, samo u slučaju da roba nije nošena odnosno korišćena i naravno oštećena

kupac nema pravo da se predomisli i odustane od kupovine i da traži povrat novca ukoliko je kupljena roba izrađena po meri odnosno po porudžbini za mušteriju

8 dana – rok u kome prodavac mora da odgovori na reklamaciju

15 dana – rok za rešavanje reklamacije

30 dana – rok u kome je prodavac dužan da kupcu isporuči robu

Garancija

Zlatara "Mijić" garantuje za kvalitet i finoću proizvoda od plemenith metala. Garantujemo da su svi predmeti proizvedeni po svim standardima savremenog zlatarstva što potvrdjujemo i našim žigom na svakom predmetu.

Ne garantujemo za otpornost naših proizvoda na fizička oštećenja i oštećenja nastala nemarnim korišćenjem i oštećenja nastala usled kontakta sa agresivnim hemikalijama. Zlato i srebro su relativno mekani materijali i podložni su krivljenju, lomljenju, grebanju i habanju od nošenja. Usled nošenja sasvim je normalno da nakit izgubi sjaj ili se ogrebe. To ne znači da nakit nije kvalitetan i ne smatra se manom ili manjkavošću. Proizvodi koji se svakodnevno koriste podložniji su habanju i naš je savet da se odlažu prilikom rada sa oštrim i tvrdim predmetima ili hemikalijama. Takodje nije preporučljivo spavanje sa bilo kojim komadom nakita. Naš je savet da se nakit uvek nosi i odlaže sa posebnom pažnjom.

Srdačno,
Zlatara "Mijić"

Slični proizvodi

Ženski sat Casio

Ženski sat Casio

LTP-1177PA-2AEF

Brend: Casio

Ženski sat Casio

Ženski sat Casio

LTP-1281PG-7AEF

Brend: Casio

Ženski sat Esprit

Ženski sat Esprit

Magnolia

Brend: Esprit

Ženski sat Casio

Ženski sat Casio

LTP-1281PD-1AEF

Brend: Casio

Ženski sat GO

Ženski sat GO

698933

Brend: Girl only

Ženski sat Casio

Ženski sat Casio

A168WEGM-9EF

Brend: Casio

Ženski sat GO

Ženski sat GO

695112

Brend: Girl only

Ženski sat Daniel Klein   Sa poklonom

Ženski sat Daniel Klein

5518-12034-1

Brend: Daniel Klein

Ženski sat Casio

Ženski sat Casio

LTP-1234PD-7BEF

Brend: Casio

Podeli sa prijateljima: