Ženski sat GO

698545

GO satovi su modni dodatak koji reflektuje poslednje francuske i svetske modne trendove.

7.690 Din.
Pozovite

Šifra: 698545

Kategorija: Ručni Satovi / Ženski satovi

Brend: Girl only

Podeli sa prijateljima:

 Besplatna dostava za porudžbine preko 10.000 Din.

Ženski sat GO Girl Only 

Devojke napokon imaju kolekciju satova kreiranih posebno samo za njih. Kao leptir, koji je simbol brenda, ceo GO svet je svež, lagan, optimističan, živahnih boja, atraktivan... GO satovi su modni dodatak koji reflektuje poslednje francuske i svetske modne trendove. Od svog kreiranja GO je ostao lojalan svojim vrednostima: kreirati satove koji su kvalitetni, moderni i po pristupačnoj ceni.

Garancija 2 godine.

Ostavite komentar

Plaćanje preko računa

Vašu narudžbinu možete platiti direktno uplatom na račun Zlatare Mijić, uz obavezno navođjenje imena, prezimena i tačne adrese. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem interneta ukoliko imate e-banking.

Plaćanje čekovima građana

Vašu narudžbinu možete platiti čekovima građana do 6 meseci.

Plaćanje platnim karticama

Vašu narudžbinu možete platiti platnim karticama Visa, Master Card, Maestro i Dina Card.

Plaćanje pouzećem

Vašu narudžbinu plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine veće od 10.000 Din.

Politika povratka proizvoda

7 dana – kupac ima pravo da se predomisli ukoliko je roba kupljena preko Interneta ili telefona, samo u slučaju da roba nije nošena odnosno korišćena i naravno oštećena

7 dana – kupac ima pravo da se predomisli ukoliko je roba kupljena u radnji, samo u slučaju da roba nije nošena odnosno korišćena i naravno oštećena

kupac nema pravo da se predomisli i odustane od kupovine i da traži povrat novca ukoliko je kupljena roba izrađena po meri odnosno po porudžbini za mušteriju

8 dana – rok u kome prodavac mora da odgovori na reklamaciju

15 dana – rok za rešavanje reklamacije

30 dana – rok u kome je prodavac dužan da kupcu isporuči robu

Garancija

Zlatara "Mijić" garantuje za kvalitet i finoću proizvoda od plemenith metala. Garantujemo da su svi predmeti proizvedeni po svim standardima savremenog zlatarstva što potvrdjujemo i našim žigom na svakom predmetu.

Ne garantujemo za otpornost naših proizvoda na fizička oštećenja i oštećenja nastala nemarnim korišćenjem i oštećenja nastala usled kontakta sa agresivnim hemikalijama. Zlato i srebro su relativno mekani materijali i podložni su krivljenju, lomljenju, grebanju i habanju od nošenja. Usled nošenja sasvim je normalno da nakit izgubi sjaj ili se ogrebe. To ne znači da nakit nije kvalitetan i ne smatra se manom ili manjkavošću. Proizvodi koji se svakodnevno koriste podložniji su habanju i naš je savet da se odlažu prilikom rada sa oštrim i tvrdim predmetima ili hemikalijama. Takodje nije preporučljivo spavanje sa bilo kojim komadom nakita. Naš je savet da se nakit uvek nosi i odlaže sa posebnom pažnjom.

Srdačno,
Zlatara "Mijić"

Slični proizvodi

Ženski sat Esprit

Ženski sat Esprit

Gold Tone

Brend: Esprit

Ženski sat GO

Ženski sat GO

697390

Brend: Girl only

Ženski sat GO

Ženski sat GO

694449

Brend: Girl only

Ženski sat GO

Ženski sat GO

693694

Brend: Girl only

Ženski sat GO

Ženski sat GO

694826

Brend: Girl only

Ženski sat Esprit

Ženski sat Esprit

Honeycomb

Brend: Esprit

Ženski sat Casio

Ženski sat Casio

LTP-1310PD-2AEF

Brend: Casio

Ženski sat Lotus

Ženski sat Lotus

18399-1

Brend: Lotus

Ženski sat Lotus Sa poklonom

Ženski sat Lotus

18342/1

Brend: Lotus

Podeli sa prijateljima: