Muški sat Pierre Cardin

Sa poklon manžetnama

Muški sat Pierre Cardin u kompletu sa manžetnama od čelika. Idealan set za poklon u jedinstvenom pakovanju. 2 godine garancije.

13.950 Din.
Pozovite

Šifra: pc107861f07

Kategorija: Ručni Satovi / Muški satovi

Brend: Pierre Cardin

Podeli sa prijateljima:

 Besplatna dostava za porudžbine preko 10.000 Din.

Muški sat Pierre Cardin

Više od 60 godina  modna kuća Pierre Cardin je poznata po svom unikatnom i elegantnom dizajnu. Sa svojom poslednjom kolekcijom satova brand uverava i dokazuje autentičnost svoje nepogrešive sposobnosti da kreira satove koji kombinuju  funkcionalnost i uočljiv dizajn i na taj način dovodi stil i preciznost do perfekcije. Svaki model je pažljivo dizajniran. Inspiracija je tražena u klasičnim formama glavnog grada Francuske, arhitekturi i umetnošću.

Kolekcija pokriva sve oblike kućišta: od tradicionalnog okruglog, elegantog kvadratnog do izražajnih specijalnih oblika. Sva kućišta su od nerđajućeg čelika što garantuje trajnost, visok kvalitet mehanizma, selektovani kožni kaiševi ili metalne narukvice i mineralno staklo se koriste u proizvodnji.

Vrednosti branda su: kvalitet, neprolazan dizajn, dostupna sofisticiranost i francuska inspiracija.

2 godine garancije.

Ostavite komentar

Plaćanje preko računa

Vašu narudžbinu možete platiti direktno uplatom na račun Zlatare Mijić, uz obavezno navođjenje imena, prezimena i tačne adrese. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem interneta ukoliko imate e-banking.

Plaćanje čekovima građana

Vašu narudžbinu možete platiti čekovima građana do 6 meseci.

Plaćanje platnim karticama

Vašu narudžbinu možete platiti platnim karticama Visa, Master Card, Maestro i Dina Card.

Plaćanje pouzećem

Vašu narudžbinu plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine veće od 10.000 Din.

Politika povratka proizvoda

7 dana – kupac ima pravo da se predomisli ukoliko je roba kupljena preko Interneta ili telefona, samo u slučaju da roba nije nošena odnosno korišćena i naravno oštećena

7 dana – kupac ima pravo da se predomisli ukoliko je roba kupljena u radnji, samo u slučaju da roba nije nošena odnosno korišćena i naravno oštećena

kupac nema pravo da se predomisli i odustane od kupovine i da traži povrat novca ukoliko je kupljena roba izrađena po meri odnosno po porudžbini za mušteriju

8 dana – rok u kome prodavac mora da odgovori na reklamaciju

15 dana – rok za rešavanje reklamacije

30 dana – rok u kome je prodavac dužan da kupcu isporuči robu

Garancija

Zlatara "Mijić" garantuje za kvalitet i finoću proizvoda od plemenith metala. Garantujemo da su svi predmeti proizvedeni po svim standardima savremenog zlatarstva što potvrdjujemo i našim žigom na svakom predmetu.

Ne garantujemo za otpornost naših proizvoda na fizička oštećenja i oštećenja nastala nemarnim korišćenjem i oštećenja nastala usled kontakta sa agresivnim hemikalijama. Zlato i srebro su relativno mekani materijali i podložni su krivljenju, lomljenju, grebanju i habanju od nošenja. Usled nošenja sasvim je normalno da nakit izgubi sjaj ili se ogrebe. To ne znači da nakit nije kvalitetan i ne smatra se manom ili manjkavošću. Proizvodi koji se svakodnevno koriste podložniji su habanju i naš je savet da se odlažu prilikom rada sa oštrim i tvrdim predmetima ili hemikalijama. Takodje nije preporučljivo spavanje sa bilo kojim komadom nakita. Naš je savet da se nakit uvek nosi i odlaže sa posebnom pažnjom.

Srdačno,
Zlatara "Mijić"

Slični proizvodi

Muški sat Lotus

Muški sat Lotus

15301/3

Brend: Lotus

Muški sat Casio

Muški sat Casio

MTP-1291D-7AVEF

Brend: Casio

Muški sat Esprit

Muški sat Esprit

Chronograph White

Brend: Esprit

Muški sat Casio Edifice

Muški sat Casio Edifice

EFR-547D-1AVUEF

Brend: Casio

Muški sat Lotus

Muški sat Lotus

18575/7

Brend: Lotus

Muški sat Lotus

Muški sat Lotus

15959/3

Brend: Lotus

Muški sat Casio

Muški sat Casio

MTP-1222A-1AVEF

Brend: Casio

Muški sat Casio

Muški sat Casio

MTP-1183PA-1AEF

Brend: Casio

Muški sat Casio

Muški sat Casio

MTP-1308PD-1AVEF

Brend: Casio

Podeli sa prijateljima: